Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، عزت‌الله ضرغامی طی حکمی مریم جلالی را به‌عنوان معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی این وزارتخانه منصوب کرد.

در متن این حکم آمده است؛

سرکار خانم دکتر مریم جلالی دهکردی

نظر به شایستگی‌های فردی، دانش و تجربیات ارزشمند در مدیریت‌های فرهنگی به ویژه حوزه‌های مأموریتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، طی این حکم به سمت "معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی" منصوب می‌شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صنایع دستی و هنرهای سنتی میراث ارزشمند ملی ایرانیان، جایگاه برجسته و بی‌بدیلی در سطح جهانی دارد.

سرکار عالی مأموریت دارید تا با برنامه‌ریزی دقیق و بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های موجود، تمامی توان و استعداد مجموعه بازیگران این عرصه را در جهت تحقق سیاست‌های جدید و تحولی وزارتخانه به کار گیرید.

ارتقای سطح طراحی و زیبایی‌های هنری، کاربردی‌سازی، نوآوری در بسته‌بندی و ارائه محصول، برندسازی، تسهیل در امر تولید و رفع نیازهای اولیه فعالان پرتلاش این عرصه، بهره‌گیری از ظرفیت‌های دانش‌بنیان و خانه‌های خلاق، استفاده حداکثری از امکانات و انگیزه‌های بخش‌های دولتی، عمومی و خصوصی، حضور جدی در استان‌ها و مراکز تولید، آموزش علمی و ارتقای سطح مهارت‌های انسانی، بهره‌گیری از ظرفیت دانشگاه‌ها و مراکز علمی و آموزشی، تسهیل در تأمین مواد اولیه کیفی و تضمین بازار فروش از جمله مأموریت‌های ویژه شما است.

امید است ضمن هماهنگی با معاونت‌های تخصصی و ستادی وزارتخانه در جهت هم‌افزایی داشته‌های موجود در تحقق اهداف فوق و سایر مواردی که پیشتر به شما ابلاغ شده است، موفق باشید.

از خداوند متعال توفیقات سرکار عالی در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی و مکتب نورانی امام خمینی (ره) و عمل به منویات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) را خواهانم.»

جلالی فارغ‌التحصیل ارشد زبان‌شناسی تاریخی از دانشگاه تهران و دکترای مدیریت برنامه‌ریزی امور فرهنگی است. مدیریت مجموعه فرهنگی‌تاریخی نیاوران، مدیریت پردیس سینمایی ملت، مدیریت گروه اجتماعی و فرهنگی شبکه تهران سیما، مدیریت گروه خانواده شبکه دو سیما و تهیه و تولید صدها ساعت برنامه تلویزیونی و رادیویی در حوزه فرهنگی بخشی از سوابق مریم جلالی است.

او همچنین داور جشنواره‌های مختلف بوده و هم‌اکنون مدرس دانشگاه است. پویا محمودیان پیش از این سمت معاونت صنایع‌دستی و هنرهای سنتی را برعهده داشت.

کد خبر 5505090

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری عزت الله ضرغامی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی حکم انتصاب شهرداری تهران شورای شهر تهران ساختمان متروپل شهر تهران دادستانی تهران علیرضا زاکانی سازمان تامین اجتماعی شورای شهر مترو آلودگی هوا وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی آموزش و پرورش سند تحول بنیادین آموزش و پرورش قوه قضاییه صنایع دستی و هنرهای سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۰۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، سجاد محمد علی نژاد امروز در نشست خبری هجدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی گفت: شرکت های دانش بنیان نمونه عینی مشارکت مردم در اقتصاد هستند چون این شرکت ها عموما توسط دانش آموختگان و نخبگان ایجاد می شوند.

محمد علی نژاد، ایجاد کسب و کارهای مبتنی بر دانش و فناوری را کلیدی‌ترین رکن در ایجاد رشد پایداری اقتصادی دانست و گفت: از این رو قطعا ورود کسب و کارهای دانش‌بنیان موجب خواهد شد تا ارزش افزوده جدیدی به زنجیره تامین کشور اضافه شود.

وی اعلام کرد: تاکنون ۵۶ پارک فناوری در کشور راه‌اندازی شده است که در این موسسات تعداد ۲۵۰۰ شرکت فناور مستقر است و ۲۵۰۰ از این شرکت ها دانش بنیان هستند و وظیفه اصلی آنها توسعه فناوری است.

معاون نوآوری و فناوری وزیر علوم ادامه داد: امسال برنامه‌هایی را در حوزه توسعه و رشد اقتصاد دانش‌بنیان اتخاذ کرده‌ایم که یکی از آنها انتخاب برخی از پارک‌های فناوری به عنوان متولی توسعه زنجیره ارزش تامین راهبردی در حوزه های مشخص براساس آمایش سرزمین است.

وی تاکید کرد: با فعال شدن شرکت های دانش بنیان در زنجیره تامین محصولات و خدمات در استانها، جریان اقتصادی رونق خواهد گرفت و شرکت های جدیدی نیز ایجاد خواهد شد.

محمدعلی نژاد خاطرنشان کرد: همچنین رسوخ فناوری به صنایع سنتی از دیگر اقدامات در دستور کار ما است که در این راستا ۱۰ پارک علم و فناوری مامور این کار شده اند تا بازدهی بیشتر این صنایع و رشد دانش بنیان آنها را رقم بزنند.

وی با اشاره به برگزاری هجدهمین دوره جشنواره شیخ بهایی توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: این رویداد گامی در جهت توسعه و تقویت کسب‌وکارهای دانش‌بنیان است.

اختتامیه هجدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی ۲۶ و ۲۷ اردیبهشت ماه به میزبانی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار می شود.

کد خبر 6100392

دیگر خبرها

  • ۳۵۰ هنرمند یزدی بیمه می‌شوند
  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • تایید بیمه تأمین اجتماعی ۲۲۴ نفر از شاغلان صنایع‌دستی استان گلستان
  • برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی
  • آغاز نخستین نشست کارشناسان نظارتی ادارات کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در مشهد
  • جشنواره گردشگری جاده ابریشم سمنان برگزار می‌شود
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد
  • ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌